Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

miercuri, 9 martie 2011

Moneypulare Channel revine! sursa : tot MEDIAFAX

  Pentru că nu putem trăi aşa, de capul nostru, manipularea de zi cu zi prin ştiri va fi asigurată azi, în zi de sărbătoare, de un fel de văr din judeţul Vaslui al domnului Cinicu, specializat în astfel de evenimente bahice şi anume Paharnicu.Rezemat cu coatele de masa birtului, cu chiştocul de ţigară de contrabandă fumegînd în colţul gurii, Paharnicu prevesteşte alcoologic prezentul cu precizia cu care doamna Romica Jurca prevesteşte meteorologic viitorul, cu capul în nori.În cazul de faţă, nori de fum şi aburi de alcool.Şi puţină grindină în paharul cu coniac. 

Paharnicu: - Bună seara, Vaslui, bună seara, România! Noroc.Sunt Paharnicu şi vă prezint ştirile prompt, fără prompter.Copii, nu încercaţi aşa ceva acasă! oricum, ştiu că voi încercaţi altceva...să începem.

  • Şi Rompetrol a majorat preţul carburanţilor: 5,97 lei litrul de benzină 

    Ruşine Dinu Patriciu!Doamnelor şi domnilor, vă daţi sama ci cozi interminabile la băutură vor face ştirea asta?!Beţîvii nu-s proşti, ei ştiu că preţul la benzină se regăseşte în alcool.Transport, prelucrare,contrafacere.Şi toţi vor încerca, cu prudenţă şi responsabilitate, să-şi facă provizii.Dar hai să privim jumătatea plină a paharului.Consumul va crea locuri de muncă.Nu-şi vor mai da foc toţi beţîvanii în faţă la primării, nu vor mai fi atîtea accidente din cauza alcoolului la volan, poluarea se va reduce, încălzirea globală şi ea, salvăm planeta, cresc fructele, fermentează, se ieftineşte alcoolul, de fapt!Felicitări, Dinu Patriciu! Fă-o enşpe mii de lei, sa nu mai circule nimic pe străzi, ci doar prin vene!  

    • Isărescu: Economia a intrat în ciclul de creştere; "trebuie să ne grăbim încet" ca să nu facem greşeli 

       Dacă ne grăbim, şi ne dăm drumul prea repede la sperformanţă, cît încă e pe ciclu economia,degeaba.Nu naşte nimic de aici.De aceea, cei care obţin beţia succesului băgîndu-şi pula în economia românească fără riscuri,doar cu protecţia unui Prezervativ De Latex (P.D.L),  sunt egoişti şi ne lasă cu gurile căscate.Se cheamă felaţie. 

    • Lincu: Regina este PDL, Blaga a intrat fraudulos în ANV, nu este străin de corupţia din vămi 

    Liderul "Pro Lex", Vasile Lincu, a declarat, miercuri, că Regina, adică beneficiarul final al corupţiei din vămi, este PDL, de fapt mai multe persoane, el făcând acuzaţii privind numirea lui Vasile Blaga ca director la Direcţia Vamală Oradea şi spunând că Blaga a intrat fraudulos în ANV. 

    Da. Şi? Din nou, felaţia amuţeşte naţia.Cu raţia. 

    • Liderii "Pro Lex": Am arătat ANAF toate actele cerute. Percheziţia de ieri nu se justifică 

    Paguba pe care cei trei sindicalişti ar fi produs-o a fost evaluată la aproximativ 1,2 milioane de lei, faptele fiind comise la sfârşitul lunii decembrie 2009, respectiv în cursul anului 2010. 

    Mai bea omu, da nici chiar aşa!Hai, să ne ierţi că-n decembrie 2009 eram beţi, dar să umbli cu filmul rupt un an de zile, să nu-ţi mai aminteşti că ai la caiet milioane de lei, e performanţă domle!  Să-i schimbe cineva, că au făcut ceva necurat în pantaloni!Dacă ne vedeţi beţi, credeţi că suntem şi proşti? Aveţi dreptate.Dar tot ştim ce înseamnă o mişcare de sindicăcat.   

    • Bercea Mondial a cerut să fie eliberat pe motiv că are în grijă zece copii, între care unul cu SIDA

    Să fiu în locul judecătorului, eu i-aş da drumul.Sincer.De pe vîrful OMU în prăpastie.De nouă ori.Şi a zecea oară, l-aş infesta cu SIDA şi l-aş mai arunca o dată. 

    Abia după aia l-aş împuşca,încercînd să nimeresc cu glonţul grenada fără cui pe care i-am băgat-o-n gură după ce l-am spînzurat de cablurile electrice de enşpe mii de volţi.Aşa-s eu după ce beau un pahar, mi se mai înmoaie inima! 

    • Kadhafi acuză ţările occidentale de "complot colonialist" împotriva Libiei 

    Compot colonialist ? Dacă are apă de colonie e nasol, că are alcool şi vouă religia vă interzice.Acum, ce să zic domnu Moamar?La fel e şi la noi, da mai rău.Cetăţenii din Vaslui văd apa mai rar decît beduinii din deşert.Occidentalii ne jefuiesc dar băutura ne rupe, ce ştiţi voi? Aşa că nu te uita la mine, că nu te ajut.Nea Nicu te-a servit cînd cu frate-tu vitreg.Mureai dacă organizai şi tu o vînătoare mică acolo, de maimuţe, de ceva?Că aveam şi noi de împuşcat nişte corupţi de mare viitor.Şi să nu-mi zici că pe vremea aia nu participau la vînătoare comandanţii de vapoare sau prim-secretarii de judeţ, că nu e o scuză! 

    • Am fost Paharnicu şi v-am prezentat principalele ştiri.Dacă v-au plăcut, daţi şi voi una mică, acolo! Dacă nu, să ştiţi că în paharul de pe masa de prezentatori nu am avut apă, ci votcă, ha!Urmează "Cireşata de pe tort", filmul artistic "BoroBeţii" cu Victor Remengiuc, "Românii au talent la beut", talk-showul "Sintetica zilei" şi "O vodcă-n Gura Presei".Vă doresc Noapte Brună!

     


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!