Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

joi, 3 martie 2011

Moneypulare Channel (sursa:MEDIAFAX)


V-aţi săturat să fiţi manipulaţi prin mass-media?Ei vă spun ce trebuie să ştiţi,Cinicu vă spune cum trebuie să ştiţi.Cu alte cuvinte, ştirile zilei comentate de personajul nostru imaginar, Cinicu, care, pornind de la fapte reale, nu ajunge nicăieri, normal.




 

·        Apple a lansat iPad 2.

    Cinicu: - Aţi înţeles tot, nu-i aşa?Stimaţi concetăţeni, iPad2 nu e un pat dublu aşa cum aţi fi tentaţi să credeţi, ci e aşa, ca o tăbliţă cu ecran în care încap toate manelele existente şi viitoare, Favorit TV şi Taraf TV.În acelaşi timp poate fi folosită la piaţă, pe tren sau pe maxi-taxi ca tăviţă pe care poţi să pui seminţele,atenţie, nu cojile, acestea trebuie aruncate obligatoriu pe jos!Foarte utilă la nunţi, botezuri şi înmormîntări, ca tavă de pe care se pot servi păhărelele cu ţuică în timp ce tava cîntă sau derulează imagini cu tinerii căsătoriţi.Şi nu în ultimul rînd, suprafaţa ei netedă şi denumirea de tăbliţă, o recomandă elevilor consumatori de liniuţe care pot trage pe nară în timp ce urmăresc pe youtube ultima bătaie eventual crimă din curtea şcolii.   





    Guvernul aprobă construirea a şase spitale de urgenţă private

    Guvernul şi-a dat acordul de principiu pentru construcţia de către Ministerul Sănătăţii, în regim de parteneriat public-privat, a unei reţele de şase spitale regionale de urgenţă, în Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

    Cinicu: - Clinicile din Viena nu se tem de această concurenţă din două motive:unu, oricum va fi mai ieftin la Viena şi doi, la data cînd vor fi gata aceste spitale (lucrările vor începe abia,posibil, peste 14-16 luni!),în România nu vor mai fi medici.

    Posibil nici pacienţi.

    De fapt, s-ar putea să nu mai fie nimeni.

    Monica Columbeanu: Dincolo de avantajele materiale, Irina are nevoie de dragostea mamei

    Cinicu: - Nu mă refer aici la distinsa doamnă Monica Columbeanu, care sunt convins că s-a căsătorit din dragoste,nu din interes.Fără absolut nici o legătură cu persoana distinsei doamne, mă gîndesc că, teoretic, ar putea exista în lumea asta mare vreo cotarlă parvenită care, ajunsă într-o situaţie similară, ar putea face astfel de afirmaţii. Dacă ar face asta, s-ar contrazice: dragostea unei astfel de mame o reprezintă tocmai avantajele materiale, asta iubeşte, asta gîndeşte, asta pictează, pentru asta ar suge mătărînga şi la cîini morţi, nu numai unui moşneag cu cinci secole mai bătrîn decît ea.Declaraţia unei astfel de rapandule s-ar traduce aşa:”dincolo de avantajele materiale,copilul meu are nevoie ca eu să am în continuare avantaje materiale. Doar de asta l-am fătat, nu de altceva.”

    Nu numai cîinii trebuie sterilizaţi.

     

     Autostrada Soarelui ar putea fi dată în folosinţă la vară fără porţiunea Cernavodă-Medgidia

    Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) ar putea rezilia contractul cu compania franceză Colas, care a câştigat contractul de 224 milioane euro pentru construcţia tronsonului de autostradă Cernavodă-Medgidia, întrucât aceasta "refuză să lucreze".

    Cinicu: - Propun ca francezilor să li se dea cîte 300 euro de persoană şi 100 euro de copil, să fie urcaţi în avion şi trimişi la ei în ţară.Hai, la travail, nu la întins mîna la sute de milioane de euro!Totodată, îmi permit să fac o sugestie MTI-ului şi anume că Autostrada Soarelui ar putea fi dată în folosinţă mult mai devreme şi cu costuri mult reduse dacă s-ar renunţa şi la celelalte porţiuni.Ce-i obsesia asta, cu asfaltatul?! Ne blocăm în tot felul de amănunte de genul ăsta.Tot ce trebuie pentru a da în folosinţă ceva e o panglică, o foarfecă şi ceva presă.Oricum nu vom mai avea bani de benzină.Şi mai terminaţi odată cu speranţele astea tîmpe că o să răsară soarele şi pe autostrada noastră! Terminé! 

    Urmărire cu împuşcături în Militari: Poliţiştii bucureşteni au tras după mai mulţi suspecţi

    Cinicu: - Asta e o veste bună.După zeci de ani de patrulare, poliţiştii au descoperit la ce foloseşte obiectul ăla de metal care stă la brîu,în chestia aia de piele.Putem spune că asistăm la o nouă etapă, etapa esenţială, de cotitură giratorie chiar, în evoluţia lui homo tablagius : descoperirea focului.Sperăm că vom asista în curînd şi la descoperirea focului automat, precum şi la relativa îmblînzire a prădătorilor interlopi mai ales din specia Ţigănozaurus Rex.   

    Legea prostituţiei, respinsă de Senat. Unde văd politicienii prostituate? În jurul Parlamentului, în cluburi şi restaurant

    Senatul a respins, marţi, proiectul deputatului PDL Silviu Prigoană privind legalizarea serviciilor sexuale, însă parlamentarii au subliniat că fenomenul există şi necesită o reglementare.

    Cinicu: - Acuşi vine Paştele.Şi chiar dacă nu mai avem nimic sfînt, chiar dacă singurul Dumnezeu la care ne închinăm e banul, totuşi nu excludem din calendarul nostru festiv nici o sărbătoare religioasă, le ţinem pe toate cu sfinţenie, pentru că, nu-i aşa, de sărbători iese cel mai bine Banul.Care niciodată nu-i destul, aşa că trebuie să mai băgăm cîteva sărbători.Domnul Prigoană ne propune Dezlegarea la Peşte, dacă-mi permiteţi o glumă.Şi chiar dacă nu-mi permiteţi.

    E o vorbă care zice că nu există femeie urîtă ci doar băutura nu-i destulă, alta care zice că nu există politician incoruptibil ci doar şpaga nu-i destulă şi a treia care zice că fenomenul există,doar reglementarea nu-i destulă.Foarte perspicaci politicienii noştrii, să remarce ei că există şi la noi cea mai veche meserie din lume!Pe lîngă politică, bineînţeles, deşi nu prea le deosebeşti. De aceea politicienii nu prea deosebesc curvele de prostituate.

    E suficient să încerci să trăieşti în această ţară fictivă, România, şi vei constata că trebuie de fapt, să te prostituezi, să renunţi la demnitatea umană, să stai în ce poziţie vrea investitorul străin că dacă nu, ţi-o trage peste bot peştele tău, de nu te vezi !Peştele tău, pe care iniţial l-ai crezut peştişorul tău de aur care-ţi va îndeplini dorinţe pentru că tu l-ai ales să te reprezinte în Parlament sau să conducă ţara şi care acum te vinde.Reglementat legal de noul Cod al Muncii.

    Atît voiam să spun : de Paşte se vede cel mai clar diferenţa dintre curve şi oamenii obişnuiţi.Curvele, petrec Paştele în cluburi de lux, Dubai şi alte destinaţii creştine.Noi, ceilalţi, mergem la biserică.Veţi spune, da, dar curvele trebuie să facă sex oral.Noi nu. Noi, ceilalţi, sugem mielu. Asta-i diferenţa.

     

     


     

     

     


     






     


     




    Niciun comentariu :

    Trimiteți un comentariu

    Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!