Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

marți, 8 martie 2011

Pupibuci de trei ori şi-ţi miroase gura a flori !

       Dedicaţie specială tuturor pupincuriştilor care ne populează televizoarele indiferent dacă sunt plătiţi dintre fesele puterii la putere sau ale opoziţiei la putere  şi ne dau nouă lecţii despre ce trebuie să facem şi ce nu trebuie să facem pentru a trăi bine sau pentru a părăsi ţara asta, tuturor realizatorilor de tocşoaie şi invitaţilor acestora, cum spun ei, bună seara dvs şi telespectatorilor dvs, fără număr!
     Fraierilor, dacă nu s-ar fi vîndut flota pe şpagă, aş fi zis că suntem în aceiaşi barcă, situaţie în care nu-ţi mai dai cu părerea, ci pui umărul şi tragi la rame, iar cîrma se ţine în direcţia impusă de situaţie, spre cel mai apropiat port, nu dai din cîrmă ca nebunu ca să dezechilibrezi barca, să cadă din ea duşmanii politici !
     Dar nu mai suntem nici în barcă, nici pe plută, de-asta simţiţi din greu că a-nceput să pută.Pentru că suntem în căcat.Cu toţii.
Şi oricît ai fi de şcolit, de fin intelectual, de fin, de cumătru sau cumnat,de economist superbazat, dragii mei, cînd înoţi într-o ţară, pardon, într-o mare de căcat, se întîmplă să mai iei cîte o gură.Asta e.Se întîmplă oricui,fără excepţie.Vilele şi maşinile scumpe nu te scutesc de asta, nu poţi trăi complet izolat.
     Om fi noi ţara superofertelor, dar nu cred că dacă haida haida de trei ori îţi miroase gura a flori !
Iar majoritatea apar la tv în fiecare zi,nu numai de trei ori, ba chiar de mai multe ori pe zi cu roiuri de soluţii de redresare 
economico-socială în jurul gurii !Sper să se înece cu vreo două promisiuni mari, verzi şi lucioase.
Vorba doamnei decăcat,pardon, deputat, ciocu mic, că la noi e putoarea!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!