Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

duminică, 12 august 2012

SALAM S-A REFUZAT LA EXPORT

    Marele rapsod Florin Salam a refuzat categoric să cînte la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. El a precizat că are deja un contract pentru o nuntă la Ciurea, în Judeţul Iaşi.
Nu ar fi atît o chestiune de bani cît o cauză de onoare, spune manelistul,"Rromales Honoris Cauza".
   "Faptul că la nunta acelui nepot de bulibaşă voi fi plătit triplu faţă de cîntarea din Londra, nu are nimic de-a face cu refuzul meu", a mai precizat Salamissimul manelelor româneşti, "chestia e că îl cunosc pe mire de cînd era copil.Adică de ieri".
  Surse apropiate spun însă, că altul ar motivul nemulţumirii artistului.Şi anume rezultatele slabe de la olimpiadă ale sportivilor români.Neoficial, Florin Salam ar fi oftat gutural: "Ne-au făcut de rîs în toată Europa, ba ce zic eu, în toată lumea! Nu poţi să te mai duci în străinătate de ruşine ! Străinii ne confundă cu ei, cu românii, din cauza denumirii de rromi, trebuie spus odată clar Europii că noi nu sîntem români, suntem ţigani!".
  Salamitatea Sa este de părere -a reproşat asta şi într-o manea deschisă,adresată tuturor Federaţiilor sportive române - că altul era rezultatul Olimpiadei dacă se trimitea un clan de sportivi ţigani.
Veneau cu toate medaliile în România imediat după festivitatea de deschidere!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!