Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

miercuri, 28 noiembrie 2012

SCUFIŢO, CE AI ÎN COŞ?

   Mă enervează ţaţele care ţi se uită în coşul de cumpărături.
   Ce gest vulgar! Băi, dacă neşansa a făcut să mă întîlnesc cu tine în magazin, uită-te naibii la mutra mea urîtă, că vorbeşti cu mine, nu cu berea din coşul meu! Virtuoasele astea care încurcă lumea. Lipitori fixate pe vizorul uşii. Într-un viitor nu prea îndepărtat, vizoarele pentru uşa de intrare se vor vinde accesorizate cu babe de pîndă. Nici nu va mai trebui să te uiţi pe vizor, te informează baba. Vai, vecină, m-am întîlnit cu vecinul şi ce crezi că cumpăra? BEREEEEE!...Parcă aş cumpăra uraniu sau arme de foc sau revista Click, nu ştiţi? revista aia, "Ca să fii mai prost un pic, cumpără revista Click!". Virtuoase de astea, "Eu n-am pus niciodată gura pe băutură!". Lasă cucoană, suntem chit, nici eu n-am pus niciodată gura pe ce ai pus tu gura.
   Asta e viaţa, sunt şi oameni care au servici şi dintre aceştia sunt şi oameni care au un servici la care chiar muncesc şi nu pot pleca în timpul zilei să facă mici cumpărături. Aşa că vrînd-mai mult nevrînd , seara trebuie să plimbe un coş prin supermarketul din zona de habitaţie. Şi dacă tu, caţă de cartier, îţi faci veacul prin acel supermarket, că doar nu te duci la bibliotecă, ce să faci tu acolo, să-ţi scrînteşti şi jumatea de neuron din dotare, dacă dvs,doamna paţachină se întîmplă să locuieşti tot prin zonă şi trebuie să mă împiedic de hoitul tău în scurtul meu periplu aprovizionar, te rog să ai măcar bunul simţ să-ţi beleşti retina în intimitatea coşului meu de cumpărături cînd mă uit eu în altă parte. Dacă aş fi vreun şăf de ăsta de lanţ comercial, aş introduce coşurile acoperite, pe cuvîntul meu. Şi confidenţialitatea la casa de marcat, un geam despărţitor, o limită de distanţă pînă la clientul următor, ceva de genul ăsta. Condiţii în care cumpărăturile tale să fie private. Poate ar costa un pic mai mult, dar sigur mi-aş scoate banii din vînzări. S-ar vinde mai multe produse "ruşinoase" ca să zic aşa, fiţi siguri. Şi tot sigur, pariu, în cel mai scurt timp s-ar lua dupe mine toate celelalte marketuri.
  Data viitoare cînd mai constat că interacţiunea cu mama vreunui coleg de clasă al băiatului meu e iminentă,...nu vă gîndiţi la prostii, interacţiune în sensul de întîlnire la cumpărături...umplu coşul cu prezervative, reviste porno şi lenjerie de damă din cel mai Daniela Crudu model. Şi ţin coşul în faţă, aşa, ridicat aproape la nivelul ochilor. Iar cînd cutra face mutra (rimă involuntară) îi fac poză. Dacă protestează, îi explic că încălcarea intimităţii înseamnă şi uitatul în coş. Îţi asumi un risc.
  Pe sistemul bancului cu lupul care o întreabă pe Scufiţa Roşie "Scufiţo, ce ai în coş?" , iar dînsa răspunde adolescentin, " Puroi !"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!