Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

miercuri, 5 noiembrie 2014

Ponta, ai grijă ce unești, că s-ar putea să ți se execute!

   Îi urez domnului Victor Ponta să fie, așa cum singur cobește, președintele care îi va uni pe români. Sunt șanse.
  Deocamdată,după turul 1, e mai degrabă președintele care transpirește, care se cam urinește pe el c-o să piardă. Așa că, pînă la Marea Unire, face mici uniuni cu toate mizeriile politice disponibile, gen PRM, PP-DD.
  ”Președintele care unește”, se referă la unirea cu Republica Moldova, bineînțeles.
Dar noi ne dorim ca sloganul prezidențiabilului PSD să devină realitate, să prindă viață. Deși mai degrabă ar prinde viață statuia necioplită a lui Florin Salam, decît promisiunile vreunui politician, asta cu unirea , ne dorim din tot sufletul să se împlinească. Și nu mă refer strict la unirea cu Basarabia sau alte teritorii pierdute după cele războaie. Nu, mă refer la unificarea deciziilor, opțiunilor politice ale românilor. La cristalizarea, sudarea, omogenizarea acestora.
  Fraților, vreau să fie atît de rău, încît să fi bine. Să fie atît de dogoritoare această ultimă domnie a PSD-ului, atît de pîrjolitoare, încît să topească România și s-o toarne într-o singură formă: de glonte.
Pentru că ultimul conducător care a reușit să-i unească pe români atît de tare încît să-i determine să iasă din case și să-și ia țara înapoi cu orice preț, a fost Nicolae Ceaușescu.
Dacă altfel nu se poate...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!