Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

marți, 2 decembrie 2014

Să învățăm să ningem nemțește


               
   Trăiască Santa Klaus de România lucrului bine nins, normal!
Se vede că e neamțul la butoane: nici nu s-a întors bine fila cu 1 decembrie în calendar, că a și nins. Nu mai face nici vremea ce vrea ea, ca pe vremea PSD-ului sau a PDL-ului. Nu se mai duce toată zăpada la export ca buștenii lui nea Hrebe!
 Cică, pe vremea PDL-ului nu a nins de sărbători, din cauza lui EBA. Analfabeta a citit ea undeva (scria cu litere de tipar, stați liniștiți), că dacă ninge, ne batem cu bulgări. Și a crezut că e vorba de bulgari. Așa că l-a rugat pe papa să facă ceva să nu ningă, că nu e bine să avem război cu Bulgaria. A vrut să țină și un discurs la Bruxelles pe tema asta, noroc că a greșit avionul și s-a urcat pe un vas de croazieră, unde a așteptat, cu centura pusă, decolarea, vreo trei zile.
 Iar pe vremea PSD-ului, nu era voie să ningă de capul lor, toată zăpada trebuia importată din China, de Bombonel, fără factură, bineînțeles.
  În zilele noastre, parcă-l văd pe Victor Viorel spunînd că această primă ninsoare e o ninsoare politică, la adresa primarilor PSD, pt a-i prinde cu utilajele de deszăpezire pe vine. Că așa-s ei: iarna se pregătesc de furtuni de nisip, tsunami și uragane tropicale, lăcuste sau ciumă bubonică. La zăpadă nu se gîndește nimeni, ce , sunteți nebuni?! Zăpadă, IARNA, pe încălzirea asta globală?! Rușine, Klaus Iohannis! Bine l-a mai poreclit cineva Kalus Troiannis, adicătelea calul troian al lui Băsescu, cel cu care au intrat în politică, din nou, diverși portocalii de băsistă amintire. Acum, Troiannis, se potrivește și cu troienele primei zăpezi.
  Ce-i Victoraș, tată, am auzit că ai morcovu cît Casa Poporului, te gîndești tot mai des la ce-o să faci după ce-o să-ți pierzi jobul ăsta de care ți-ai bătut joc. Cică e greu să-ți găsești de lucru în România. N-a făcut guvernul locuri de muncă. Nu-i nimic, lasă că prinzi tu inaugurarea unui nou supermarket, faci rost de tigăi pentru toți corupții, vi le puneți în cap, apoi vă scoateți frumușel morcovii din cur, îi prindeți cu șfoară de nas și poate vă angajează careva pe post de oameni de zăpadă. Ceea ce sunteți, de fapt.
Așa, domnu președinte uber alles, scuturați-i de să le meargă fulgii! Și să ningă cînd trebuie, și cît trebuie, nu cu 25% mai puțin. Regulamentar, jawohl! Kinderilor, serviți prima zăpadă! Calitate germană! Ein mann, ein vot, ein wort!



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!