Serios!

Voi, cei care intraţi aici, aflaţi că toate postările de pe acest blog,fără excepţie, sunt pamflete,pure ficţiuni,produsul imaginaţiei autorului,sau interpretări parodice ale realităţii în viziunea strict personală a acestuia.

vineri, 23 ianuarie 2015

Dreptate pînă la capăt!


      Dacă lui Traian Băsescu i s-a clasat dosarul ”Flota”, în mod firesc, lui Hitler i s-a clasat dosarul ”Holocaustul”, iar lui Stalin dosarul ”Stalin și soldatul bețîvan rus, violuri, jafuri și comunismul ne-au adus”. L-ați văzut pe Hitler făcînd focul în sobă cu vreun evreu? Pe Stalin furînd ceasuri sau plantînd panseluțe cu cadavre la rădăcină? Aceste fapte nu există.
   Dosarul ”Flota” a fost clasat tot pe motiv că ”faptele nu există”! 16 nave de mare tonaj vîndute pe-un dolar!? Ni s-a părut. Nu există așa ceva.
Navele nu au fost vîndute de Ministerul Transporturilor, ci de FPS, în cadrul unui proces de privatizare inițiat de guvern. Scuze, ministrul transporturilor nu făcea parte din guvern? Adică nu le-am dat cu dreapta, le-am dat cu stînga. Iar banii nu i-am băgat în buzunarul de la piept, ci în căptușeala cașchetei de mariner.
Cu alte cuvinte, din cercetările întreprinse de DNA-ul ăsta creat de Băselu`, nu reiese de nicăieri clar, full HD, 4K, că Traian Băsescu a luat personal, direct, indubitabil, bani, șpagă, ceva din vînzarea flotei. Nu l-a văzut nimeni în bazar, la o tonetă, cu vapoarele pe tejghea.
Logic, e nevinovat, sincer și curat ca lacrima de ”adio, dragă Stolo!”
Vorba lui Toma Caragiu: ”Și-i merge. Îi merge”.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Lăsați orice comentarii, voi ce intrați aici!